Postet av G17 den 26. Sep 2016

Laget i dag: Martin S. (kaptein), Martin H., Bence, Oliver, Herman, Petter, Per-Helge, Aksel, Christian,
Amin, Pathrick, Alexander, Henrik dvs 13 gutter i dag.

Laget er nå flyttet opp til G14 og spiller i 2. divisjon. Gutta har utviklet spillet sitt videre, og det ser bra ut!

Lagene følte litt på hverandre i starten, men Holmlia kom snart til sjanser og Henrik gjorde 1-0 etter 3.05 etter assist fra Martin S. Lørenskog fikk så et litt heldig mål hvor ballen var innom en Holmlia spiller etter skudd, og keeper fikk det vanskelig. 1-1 etter 5.34. Så fikk Holmlia en to minutter for “høy kølle”, men gutta red av stormen. Henrik satte så sitt andre mål etter 10 min etter et flott raid.

Det ble også perioderesultatet.2. periode var 3 minutter gammel da Lørenskog utlignet, men etter det sa Holmlia takk for følget!
Lørenskog fikk en spiller utvist etter 4.20 og straffe til Holmlia, men keeper var på rett sted. Holmlia klarte likevel å utnytte overtallet og Bence satte 3-2 etter 4.49.

Deretter var det kaptein Martin sin tur og 4-2 etter 9.01 (assist Herman). Henrik satte så sin tredje for dagen etter 10.46 og 5-2 til Holmlia (assist Martin S.).

Det ble også perioderesultatet.I tredje periode vartet Holmlia opp med mye fint spill og Per-Helge økte til 6-2 etter 7.09. Petter la så på til 7-2 etter 11.24 (assist Bence) før Henrik avsluttet med sitt fjerde mål for dagen rett før slutt og vi endte da med en solid 8-2 seier til Holmlia.

I skrivende stund er neste kamp 12. november som er hjemmekamp mot Fet.

“Mr Doneky” gikk i dag til Martin H. som keeper i 1. periode og utespiller.Lagledere i dag var Linn og trenere Anders, Anders og Kim.