Kvartfinale i regioncupen: Tunet-Holmlia

Postet av G17 den 1. Feb 2016

Kvartfinale i regioncupen: Tunet-Holmlia 9-3 (2-1, 2-0, 5-2), søndag 31. januar 2016 i Høyenhallen.

Følgende 14 gutter stilte i dag: Henrik. M., Amin, Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Aksel, Christian, Martin H., Alex og Martin K. Tunet hadde 15 spillere.

Vi var omtrent like mange spillere i dag. Tunet er et topplag i 1. divisjon som da møter Holmlia som nå er et av topplagene i 2. divisjon, så dette ble årets tøffeste match. Holmlia gutta løftet seg og holdt følge med Tunet i store deler av kampen. En kamp som hadde alt. Sjanser, gode angrep, godt samspill, utvisninger, straffeslag med straffemål og strafferedning. Dette var topp underholdning og Tunet måtte virkelig slite for semifinalen. Vi får ta det som en fjær i hatten for Holmlia gutta at Tunet tok timeout etter at Holmlia reduserte til 4-2 i 3. periode. Gratulerer til Tunet som vel kan gå helt til topps i cupen. Tunet viste oss hvor nivået ligger. Her er det bare å trene videre. Bortepublikummet skal være fornøyd i dag.

I en slik kamp gjelder det å henge med fra start og det gjorde Holmlia. Tunet var meget gode så til slutt måtte det vel skje? 1-0 til hjemmelaget etter 2.38. Etter 4.47 ble det dramatikk da Holmlia fikk en 2 minutter og det ble straffeslag. Keeper Martin, som forøvrig hadde 12 års dag i dag, lot seg ikke lure og mål ble det ikke. Tunet økte likevel til 2-0 etter 5.27. Etter at Holmlia igjen fikk fullt lag så hadde laget flere sjanser og etter 9.53 så satte Holmlia opp et flott angrep som endte med redusering fra Alexander med assist fra Oliver. Holmlia var med igjen. Det ble flere sjanser utover i andre omgang til begge lag, men perioden endte 2-1.
Andre periode: Kampen bølget fram og tilbake med sjanser for begge lag, men etter 9.34 glapp Holmlia og det ble 3-1 til Tunet, som også la på til 4-1 etter 10.42. Etter dette hadde Holmlia flere sjanser, men flere mål ble det ikke i andre periode.
Tredje periode: Holmlia begynte perioden meget bra og da Petter ble felt etter 1.01 var det klart for Holmlia straffe og 2 minutter på en Tunet spiller. Kaptein Martin satte ballen sikkert i mål og 4-2. Kampen “lever”. Etter 4.11 får Tunet på ny en 2 minutter, men Holmlia klarer ikke å utnytte overtallet i form av mål. Holmlia er imidlertid på flere farlige visitter foran Tunet kassa og etter 6.30 tar Tunet time-out. Det er vel rimelig å tro at det nå skulle satses alt for å sikre seieren mot kanskje litt tøffere motstand enn hjemmelaget hadde regnet med? Tunet endret noe på rekkene sine og etter 8.13 gav det utelling og 5-2. Nå begynte nok Holmlia spillerne å merke det høye tempoet for det glapp igjen etter 10.18 og 6-2. Kaptein Martin tente et lite håp med redusering 3-6 etter 10.38 på et flott langskudd etter et perfekt utkast fra keeper Martin som fikk registrert assisten. De siste tre minuttene så satte imidlertid Tunet tre til uten Holmlia svar og da ble det tap 3-9.
Dette var utrolig morsom idrett gutter og god innsats mot et av de beste 12 års lagene i Norge!