Regionscup Holmlia - Sveiva J13

Postet av J14 den 9. Des 2017

Holmlia Innebandy J13 stod i en stor kamp i dag mot Sveiva i Regionscup,en jevn kamp der vi leder 1-0 helt til det er minutt og 1 sec spilletid igjen. Full spilletid 1-1.

Etter jevn ekstra omgang i 10 min må vi gå over til straffekonk,en helt spesiell opplevelse at hallen med ca.60 personer er helt stille uten en lyd,når hver straffe blir tatt.

Etter 5 straffer står det 1-1 (Holmlia med 2 annulert mål)

Det må 5 straffer til før vi klarer å avgjøre kampen.

Sveiva må ta turen hjem med tap, Holmlia j13 er videre med seier 2-1 (straffer 3-2).

Nå er det bare å vente på neste motstand i Regionscup🦁🦁🦁 gå gå lia-Holmlia.

Holmlia J12 videre i reigonscuppen Tunet - Holmlia (1-1)(0-2)(2-0) (0-1) 3-4

Postet av J14 den 22. Jan 2017

Dette var en kamp med høy fart og rå kraft!!
En helt utrolig kamp fra start til slutt.

1. periode

Med full fart fra start til slutt som endte 1-1 mye knall og ball !!

2. periode

Tok Holmlia jentene tak i kampen og vant omgangen 0-2. Leder 3 - 1 mot Tunet etter 2.perioder

3. periode

Har god kontroll i starten av 3. periode men gir etter hvert bort ett mål , Tunet får blod på tann og setter 3-3 med par min igjen av matchen.

Ekstra omganger venter siden det er Regionscup, vinn eller forsvinn. 5 min perioder, første måle vinner.

I løpet av 20 sek smalt Holmlia inn det avgjørende målet og vant 3-4 over Tunet Gul.