KAMPREFERAT Holmlia – Grei 5-3 (2-1, 0-1, 3-1) lør 26. mars

Postet av G15 den 26. Mar 2022

Det nærmer seg avslutninga på den beste sesongen noensinne til gutta på G14-laget. Alle spillere har tatt store steg i spilleforståelse og ferdigheter. På gode kampdager har samspillet vært virkelig godt. Alle spillere har bidratt til resultatene og er verdifulle deler av en stor, stabil gjeng. Lagledelsen og spillerne skal snart starte arbeidet med at 2022/2023 kan være like fylt av gode opplevelser. Akkurat nå ligger Holmlia på andreplass i sin avdeling av andredivisjon, og kan ikke bli lavere enn nummer tre.

I nest siste kamp var motstanderen Grei, som Holmlia har to knappe seiere mot tidligere i sesongen. Begge de to forrige møtene var prega av et Holmlia som var gode på sitt beste, men som ikke klarte å holde kvaliteten høy i 45 minutter. Sånn ble det denne lørdagen og.

De to første scoringen kom midt i første periode, og det føltes som om man hadde en viss kontroll. Deretter glapp det i enkeltsituasjoner. Holmlia klarte ikke å henge seg tett nok på Greis raskeste og mest målfarlige spillere, samtidig som det ble vanskelig å få til gode nok avslutninger. Det sto 2-2 etter to perioder.

Keeper Matteus hadde, i nok en kamp, redningene som sørga for at det var grunn til å tro på godt resultat. Motstanderne fra Grorud hadde et skudd som for flere så ut til å ha vært inne, men som dommer var helt sikker på at ikke var scoring.

Grei scora sitt tredje mål med litt over 5 minutter igjen i tredje periode, og det ble et lengre opphold hvor dommerne er opptatt med sekretariatet. 

Det var ikke lenge Holmlia lå under. Da kampen endelig kom i gang igjen, løp Holmlia ut som en storm Grei-spillerne ikke var forberedt på. Gode pasninger og hurtige valg gjorde at Ludvig klarte å sette ballen i mål to ganger på sju sekunder. Et par minutter seinere satt han inn den tredje på rad, og Holmlia kunne spille trygt for å sikre seieren. Gutta var ikke helt på toppnivå gjennom hele kampen, men fikk jobben gjort med en imponerende snuoperasjon på veldig kort tid.

Mandag 18.30 spilles den siste kampen for sesongen. Motstander er Bækkelaget, som Holmlia i flere år har kun hatt jevne kamper mot. Det blir nok en tøft oppgjør med mye spenning. Kom gjerne i hallen for å få med deg finalen på en innholdsrik 2021/2022-sesong.

 

Holmlia – Grei 5-3, 

Holmias mål, assist i parentes

 

Første periode

07.16 – Ludvig Flåten Prangerød (Lars Norli) 1-0

08.35 – Axel Noah Goval-Aster (Dougal Nicholson Wragg) 2-0

 

Tredje periode

09.48 - Ludvig Flåten Prangerød (Dougal Nicholson Wragg) 3-3

09.55 - Ludvig Flåten Prangerød (Eskil Thomas Williams) 4-3

11.59 - Ludvig Flåten Prangerød (Dougal Nicholson Wragg) 5-3
KAMPREFERAT BVH Verket - Holmlia 0-7 (0-4, 0-2, 0-1) søn 3. mars

Postet av G15 den 6. Mar 2022

Holmlia G14 nærmer seg innspurten av en sesong hvor det er mye å være fornøyd med og mye nytt er lært. Til tross for sesongens tidligste kampstart, var det en ganske våken gjeng som møtte opp på Rykkinn. Lagledere og spillere var enige på forhånd om å ikke stresse, men jobbe godt sammen. Klapp på skuldra til alle 13 spillere for å bidra til at dette fungerte.

Flere av Holmlias beste muligheter kom etter at man tålmodig fant medspillere og åpninger. Etter fire mål i første periode, innså nok begge lag at dette ikke kom til å bli så jevnt som forrige møte (8-6 til Holmlia i november). Pausepraten handla mest om å holde godt fokus i hele kampen.

I siste periode jobba BVH Verket hard for å få noen scoringer. De hadde fint tempo og stor vilje, men i flere situasjoner var de ikke presise nok. Andre ganger var det umulig å få ballen forbi Holmlia-keeper Matteus.

Fortsatt gjenstår en bortekamp mot Bækkelaget på søndag, før de tre siste oppgjørene foregår på hjemmebane.

 

BVH Verket - Holmlia 0-7 (0-4, 0-2, 0-1) assist i parentes

 

Første periode

3.35 – Axel Noah Goval-Aster (Dougal Nicholson Wragg) 0-1

4.11 – Yasir Lyoubi 0-2

12.59 - Dougal Nicholson Wragg (Eskil Thomas Williams) 0-3

14.25 – Daniel Shoaib (Yasir Lyoubi) 0-4

 

Andre periode

1.45 - Axel Noah Goval-Aster 0-5

5.23 - Eskil Thomas Williams 0-6

 

Tredje periode

4.55 - Dougal Nicholson Wragg (Noah Lohne Ringnes) 0-7KAMPRAPPORT Grei - Holmlia 5-6 (2-1, 2-3, 1-2) lør 22. jan

Postet av G15 den 22. Jan 2022

Etter nedstenging for kamper i over en måned var Holmlia G14 veldig klare for å komme i gang igjen. Det har vært en sesong med flere spennende kamper, og dette ble enda en. Halvparten av sesongens 18 kamper er nå spilt og laget har så langt vunnet to tredjedeler, noe som på alle måter er en rekordsesong. Spesielt gledelig er det at gutta våre klarer å avgjøre veldig jevne kamper gang på gang. Et kvalitetstegn lagledelsen setter stor pris på er at mange spillere bidrar til målpoeng i hver kamp, noe som betyr at vi kan prestere godt i oppgjør, uavhengig av hvem som er med.

Holmlia spilte ganske godt gjennom hele kampen, men det er ikke tvil om at Grei var mest effektive i første halvdel. Et høydepunkt som bør nevnes er Eskils veldig godt plasserte frislag, som sikra vår første scoring. Gutta våre hadde vært langt bedre enn det resultatet skulle tilsi tidlig i andre omgang, hvor Grei leda 4-1. I det Holmlia satte sin neste scoring, var det tydelig at troa på at man kunne få med seg poeng hjem var stor. I tillegg til at avslutningene ble bedre utover kampen, skal det gis mye skryt til de som tok ryddejobben i forsvarssituasjoner. Grei kunne ha kommet til enda flere avslutninger, om ikke Holmlia hadde vært tett oppi motstanderne ofte.

Tidlig i andre omgang fikk Holmlia sesongens første utvisning i seriespill. Spesielt gledelig var at den firern som sto igjen, gjorde en solid og disiplinert jobb. Normalt slipper vi inn mål i undertall, men ikke i dag. Denne sesongen har vi flere ganger fått scoringer i siste sekund, også i lørdagens andre omgang. Det er et godt bevis på et man ikke skal gi seg før signalet går. Gutta gikk inn i siste pause med et absolutt godkjent 4-4. Deretter var det jevnt, men scoringer fra David og Eskil sikra tre poeng. Etter at man for første gang var i ledelsen, med under tre minutter igjen, jobba alle for å sikre en seier.

Resultatet ble det samme som sist vi møtte Grei, sjøl om veien dit var ganske ulik. Nok en gang skal vi takke elleve stødige spillere for å gi alt gjennom en hel kamp. Det jevne nivået i laget er avgjørende for at Holmlia klarer å få seieren i land nok en gang.

 

 

Grei - Holmlia 5-6 (2-1, 2-3, 1-2)

Holmlias mål, assist i parentes

 

Første omgang

6.30 – Eskil Williams 1-1

 

Andre omgang

3.25 – Ludvig Prangerød (Mika Reite) 4-2

12.11 – Axel Goval-Aster (Dougal Wragg) 4-3

15.00 – Noah Ringnes (Max Schumacher) 4-4 

 

Tredje omgang

11.35 – David Markl 5-5

12.06 – Eskil Williams 5-6
KAMPRAPPORT Holmlia – Asker Fleridrettslag 7-9 (1-2, 2-3, 4-4) lør 4. des

Postet av G15 den 4. Des 2021

Holmlia møtte sist Asker Fleridrettslag i sesongåpningen, og ble i deler av den septemberkampen overkjørt av spillere som normalt driver med ishockey. Egen målsetting var dermed kun å gjennomføre en bedre kamp enn sist, og det fikk Holmlias gutter til.

Fra tidlig i kampen var det tydelig at Holmlia skulle få ha ballen noe mer enn forventa og periodevis fikk vi spille mye på Askers banehalvdel. Resultatet ser jevnt ut, men en av de store forskjellene er Askers presisjon i avslutningene. Holmlia-spillerne merka at de sjøl hadde en bedre kontroll i dette møtet, og var aldri i nærheten av å miste humøret.

Holmlia skal være veldig fornøyde med mye, og vi tar kampene mot bedre motstand som god læring. Det var ni Holmlia-spillere som innså at de hadde prestert godt, sjøl om det ikke holdt til poeng. At såpass mange spillere står for målpoeng er noe som gleder lagledelsen, da det jobbes mye med avslutninger på trening. Å ha flere spillere som kan bidra til scoringer vil være avgjørende i tette kamper utover vinteren og våren.

Neste hjemmekamp er mot Bækkelaget lørdag 18. desember, kl 13. Kom på kamp for å heie i et oppgjør som pleier å bli veldig jevnt!

 

(OBS! På skrivende tidspunkt er ikke kampen oppdatert i Min Bandy. Det mangla noen detaljer fra Asker, da de måtte stille med midlertidig lagledelse. Opplysninger er derfor basert på notater fra sekretariatet, ikke på direkteføring live.)

 

Holmlia – Asker Fleridrettslag 7-9 (1-2, 2-3, 4-4) lør 4. des

Holmlias mål, assist i parentes

 

Første omgang

14.40 – Max Schumacher (Eskil Williams) 1-2

 

Andre omgang

2.37 – Dougal Wragg (Egil Figenschou) 2-3

4.49 – Eskil Williams 3-3

 

Tredje omgang

2.34 – David Markl 4-6

8.19 – Egil Figenschou (Eskil Williams) 5-8

14.44 – Eskil Williams (Noah Ringnes) 6-9

15.00 – Tobias Hiibus (Noah Ringnes) 7-9

 
KAMPREFERAT G14: Holmlia – Grei 6-5 (3-0, 2-1, 1-4) lør 6. nov

Postet av G15 den 6. Nov 2021

Første tredjedel av sesongen er over og Holmlia G14 har imponert med tre seiere på rad. Dette gir stor motivasjon til de fire kampene som gjenstår før jul. 

Normalt starter Holmlia litt ustødig og må jobbe seg inn i kampene. I ettermiddag ble det stikk motsatt. Laget sjokkåpna med et ekte hattrick av Ludvig. Gode medspillere åpna opp mulighetene for han ved alle tre scoringene.

I andre omgang virka Grei noe mer skjerpa og kom til farligere sjanser. Egil sto for kampens store øyeblikk i det han plasserte et langskudd nær krysset. Laget hadde flere gode forsøk fra lang distanse. Vi ser gjerne mer av dette fra backene resten av sesongen.

Om Grei hadde blitt litt bedre, virka det som om Holmlia mista litt fokus og ble unødvendig stressa i siste omgang. Det var så vidt det holdt til seier. Gutta får jobbe videre med det å beholde kontrollen etter en klar ledelse, men det får de ta tak i på trening til uka. Resten av helga skal alle sammen få lov til å være stolte over de siste ukenes innsats, resultater, prestasjoner og samspill.

 

Holmlia – Grei 6-5 (3-0, 2-1, 1-4) lør 6. nov

Holmlias mål, assist i parentes

 

Første omgang

00.15 - Ludvig Flåten Prangerød (Sigurd Sætre-Jørpeland) 1-0

03.36 – Ludvig Flåten Prangerød (Eskil Thomas Williams) 2-0

09.20 – Ludvig Flåten Prangerød (Noah Lohne Ringnes) 3-0

 

Andre omgang

09.31 - Egil Figenschou (Eskil Thomas Williams) 4-1

14.31 – selvmål 5-1

 

Tredje omgang

01.17 - Ludvig Flåten Prangerød (Noah Lohne Ringnes) 6-1