KAMPRAPPORT Grei - Holmlia 5-6 (2-1, 2-3, 1-2) lør 22. jan

Postet av G15 den 22. Jan 2022

Etter nedstenging for kamper i over en måned var Holmlia G14 veldig klare for å komme i gang igjen. Det har vært en sesong med flere spennende kamper, og dette ble enda en. Halvparten av sesongens 18 kamper er nå spilt og laget har så langt vunnet to tredjedeler, noe som på alle måter er en rekordsesong. Spesielt gledelig er det at gutta våre klarer å avgjøre veldig jevne kamper gang på gang. Et kvalitetstegn lagledelsen setter stor pris på er at mange spillere bidrar til målpoeng i hver kamp, noe som betyr at vi kan prestere godt i oppgjør, uavhengig av hvem som er med.

Holmlia spilte ganske godt gjennom hele kampen, men det er ikke tvil om at Grei var mest effektive i første halvdel. Et høydepunkt som bør nevnes er Eskils veldig godt plasserte frislag, som sikra vår første scoring. Gutta våre hadde vært langt bedre enn det resultatet skulle tilsi tidlig i andre omgang, hvor Grei leda 4-1. I det Holmlia satte sin neste scoring, var det tydelig at troa på at man kunne få med seg poeng hjem var stor. I tillegg til at avslutningene ble bedre utover kampen, skal det gis mye skryt til de som tok ryddejobben i forsvarssituasjoner. Grei kunne ha kommet til enda flere avslutninger, om ikke Holmlia hadde vært tett oppi motstanderne ofte.

Tidlig i andre omgang fikk Holmlia sesongens første utvisning i seriespill. Spesielt gledelig var at den firern som sto igjen, gjorde en solid og disiplinert jobb. Normalt slipper vi inn mål i undertall, men ikke i dag. Denne sesongen har vi flere ganger fått scoringer i siste sekund, også i lørdagens andre omgang. Det er et godt bevis på et man ikke skal gi seg før signalet går. Gutta gikk inn i siste pause med et absolutt godkjent 4-4. Deretter var det jevnt, men scoringer fra David og Eskil sikra tre poeng. Etter at man for første gang var i ledelsen, med under tre minutter igjen, jobba alle for å sikre en seier.

Resultatet ble det samme som sist vi møtte Grei, sjøl om veien dit var ganske ulik. Nok en gang skal vi takke elleve stødige spillere for å gi alt gjennom en hel kamp. Det jevne nivået i laget er avgjørende for at Holmlia klarer å få seieren i land nok en gang.

Grei - Holmlia 5-6 (2-1, 2-3, 1-2)