KAMPREFERAT G14: Holmlia – Veitvet 6-0 (0-0, 2-0, 4-0) lør 30. okt

Postet av G14 den 30. Okt 2021

Det ble en kontrollert oppvisning fra Holmlia, som var spillesugne etter å ha vunnet forrige ukes avlyste kamp på walkover. Gutta kom fra kampstart til mange avslutninger, uten at ballen gikk forbi Veitvets gode keeper. Holmlia fortsatte å angripe, og like før halvspilt kamp kom første scoring. Derfra satt avslutningene en god del bedre.

Både keeper Matteus og de som spilte back i kortere eller lengre deler av kampen fikk rydda godt unna, og det var ikke mange av sjansene til Veitvet som kan kalles farlige. Det er veldig gledelig at Holmlia ikke slapp inn mål. Det tror vi ikke har skjedd siden laget var G10 og spilte aktivitetsrunder.

Lagledelsen brukte kampen til litt eksperimentering med roller, når kontrollen var såpass god i alle deler av laget. Nå gleder spillere og trenere seg til ny hjemmekamp neste helg, da mot Grei.

 

Holmlia – Veitvet 6-0 (0-0, 2-0, 4-0) lør 30. okt 

assist i parentes

 

Første omgang

Ingen mål

 

Andre omgang

6.13 – Dougal Nicholson Wragg (Lars Norli) 1-0

13.22 – Tobias Jansen Hiibus (Egil Figenschou) 2-0

 

Tredje omgang

7.55 – Dougal Nicholson Wragg (Axel Noah Goval-Aster) 3-0

11.03 – Ludvig Flåten Prangerød (David Leander Markl) 4-0

12.58 - Tobias Jansen Hiibus (Sigurd Sætre-Jørpeland) 5-0

14.06 - Ludvig Flåten Prangerød (Dougal Nicholson Wragg) 6-0


0 Kommentar

KAMPRAPPORT G14 Bækkelaget – Holmlia, 4-6 (1-0, 1-3, 2-3) søn 17. okt

Postet av G14 den 17. Okt 2021

Etter to store tap i september, gjorde det virkelig godt med sesongens første seier for Holmlia G14. Kampene mot Bækkelaget har det med å bli jevne og spennende. Sånn var det også denne gangen.

Holmlia hadde flere avslutninger enn Bækkelaget, men hjemmelaget var litt mer effektive i starten. Dermed sto det 1-0 til første pause. I pausepraten ble vi enige om at måla ville komme, bare man fortsatte å komme til skudd. Det stemte godt. Med 9 sekunder igjen av andre omgang sto det 2-2 da Bækkelaget fikk en utvisning, og Holmlia et frislag tett på mål. Etter noen hektiske forsøk klarte Holmlia-gutta å presse Bækkelaget til å score sjølmål i omgangens siste sekund, noe som betød at man for første gang var i ledelsen.

I siste omgang fortsatte laget arbeidet, og hadde lengre perioder med mange avslutninger. Forsøka på å angripe gjorde at man ble litt sårbare bakover, men uten å miste all kontroll. I tillegg til at gutta utover i kampen fikk flere mål, var man såpass påtent at ballen ble vunnet tilbake, ofte før de havna i kritiske situasjoner.

Takk til supporterne som var betydelig mer høylytte enn hjemmepublikummet. Det ga energi og motivasjon.

Vi nevner de som sto for Holmlias mål og assist, sjøl om hele laget må takkes. Spillere i alle posisjoner gjorde det mulig å få med seg seier hjem. Om dagens resultat kan oppsummeres i et ord, må det bli laginnsats. Det var elleve slitne og stolte gutter som kunne ta den relativt korte hjemturen med glede.

 

Bækkelaget – Holmlia, 4-6 (1-0, 1-3, 2-3) søn 17. okt

assist i parentes


Første omgang

Ingen Holmlia-mål

 

Andre omgang

4.58 – Ludvig Flåten Prangerød (David Leander Markl) 1-1

11.13 – Noah Lohne Ringnes (Eskil Thomas Williams) 2-2

15.00 – selvmål 2-3

 

Tredje omgang

2.01 – Egil Figenschou (Noah Lohne Ringnes) 2-4

12.40 – Daniel Shoaib (Dougal Nicholson Wragg) 3-5

13.58 - Ludvig Flåten Prangerød (Noah Lohne Ringnes) 3-6 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline