KAMPRAPPORT Holmlia – Asker Fleridrettslag 7-9 (1-2, 2-3, 4-4) lør 4. des

Postet av G15 den 4. Des 2021

Holmlia møtte sist Asker Fleridrettslag i sesongåpningen, og ble i deler av den septemberkampen overkjørt av spillere som normalt driver med ishockey. Egen målsetting var dermed kun å gjennomføre en bedre kamp enn sist, og det fikk Holmlias gutter til.

Fra tidlig i kampen var det tydelig at Holmlia skulle få ha ballen noe mer enn forventa og periodevis fikk vi spille mye på Askers banehalvdel. Resultatet ser jevnt ut, men en av de store forskjellene er Askers presisjon i avslutningene. Holmlia-spillerne merka at de sjøl hadde en bedre kontroll i dette møtet, og var aldri i nærheten av å miste humøret.

Holmlia skal være veldig fornøyde med mye, og vi tar kampene mot bedre motstand som god læring. Det var ni Holmlia-spillere som innså at de hadde prestert godt, sjøl om det ikke holdt til poeng. At såpass mange spillere står for målpoeng er noe som gleder lagledelsen, da det jobbes mye med avslutninger på trening. Å ha flere spillere som kan bidra til scoringer vil være avgjørende i tette kamper utover vinteren og våren.

Neste hjemmekamp er mot Bækkelaget lørdag 18. desember, kl 13. Kom på kamp for å heie i et oppgjør som pleier å bli veldig jevnt!

(OBS! På skrivende tidspunkt er ikke kampen oppdatert i Min Bandy. Det mangla noen detaljer fra Asker, da de måtte stille med midlertidig lagledelse. Opplysninger er derfor basert på notater fra sekretariatet, ikke på direkteføring live.)

Postet av G15 den 6. Nov 2021

Første tredjedel av sesongen er over og Holmlia G14 har imponert med tre seiere på rad. Dette gir stor motivasjon til de fire kampene som gjenstår før jul.

Normalt starter Holmlia litt ustødig og må jobbe seg inn i kampene. I ettermiddag ble det stikk motsatt. Laget sjokkåpna med et ekte hattrick av Ludvig. Gode medspillere åpna opp mulighetene for han ved alle tre scoringene.

I andre omgang virka Grei noe mer skjerpa og kom til farligere sjanser. Egil sto for kampens store øyeblikk i det han plasserte et langskudd nær krysset. Laget hadde flere gode forsøk fra lang distanse. Vi ser gjerne mer av dette fra backene resten av sesongen.

Om Grei hadde blitt litt bedre, virka det som om Holmlia mista litt fokus og ble unødvendig stressa i siste omgang. Det var så vidt det holdt til seier. Gutta får jobbe videre med det å beholde kontrollen etter en klar ledelse, men det får de ta tak i på trening til uka. Resten av helga skal alle sammen få lov til å være stolte over de siste ukenes innsats, resultater, prestasjoner og samspill.

Postet av G15 den 30. Okt 2021

Det ble en kontrollert oppvisning fra Holmlia, som var spillesugne etter å ha vunnet forrige ukes avlyste kamp på walkover. Gutta kom fra kampstart til mange avslutninger, uten at ballen gikk forbi Veitvets gode keeper. Holmlia fortsatte å angripe, og like før halvspilt kamp kom første scoring. Derfra satt avslutningene en god del bedre.

Både keeper Matteus og de som spilte back i kortere eller lengre deler av kampen fikk rydda godt unna, og det var ikke mange av sjansene til Veitvet som kan kalles farlige. Det er veldig gledelig at Holmlia ikke slapp inn mål. Det tror vi ikke har skjedd siden laget var G10 og spilte aktivitetsrunder.

Lagledelsen brukte kampen til litt eksperimentering med roller, når kontrollen var såpass god i alle deler av laget. Nå gleder spillere og trenere seg til ny hjemmekamp neste helg, da mot Grei.

Postet av G15 den 17. Okt 2021

Etter to store tap i september, gjorde det virkelig godt med sesongens første seier for Holmlia G14. Kampene mot Bækkelaget har det med å bli jevne og spennende. Sånn var det også denne gangen.

Holmlia hadde flere avslutninger enn Bækkelaget, men hjemmelaget var litt mer effektive i starten. Dermed sto det 1-0 til første pause. I pausepraten ble vi enige om at måla ville komme, bare man fortsatte å komme til skudd. Det stemte godt. Med 9 sekunder igjen av andre omgang sto det 2-2 da Bækkelaget fikk en utvisning, og Holmlia et frislag tett på mål. Etter noen hektiske forsøk klarte Holmlia-gutta å presse Bækkelaget til å score sjølmål i omgangens siste sekund, noe som betød at man for første gang var i ledelsen.

I siste omgang fortsatte laget arbeidet, og hadde lengre perioder med mange avslutninger. Forsøka på å angripe gjorde at man ble litt sårbare bakover, men uten å miste all kontroll. I tillegg til at gutta utover i kampen fikk flere mål, var man såpass påtent at ballen ble vunnet tilbake, ofte før de havna i kritiske situasjoner.

Takk til supporterne som var betydelig mer høylytte enn hjemmepublikummet. Det ga energi og motivasjon.

Vi nevner de som sto for Holmlias mål og assist, sjøl om hele laget må takkes. Spillere i alle posisjoner gjorde det mulig å få med seg seier hjem. Om dagens resultat kan oppsummeres i et ord, må det bli laginnsats. Det var elleve slitne og stolte gutter som kunne ta den relativt korte hjemturen med glede.

Bækkelaget – Holmlia, 4-6 (1-0, 1-3, 2-3) søn 17. okt