Kampreferat H2: Holmlia2-Bjølsen 15-1 (3-1, 4-0, 8-0)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 5. Mar 2022

Holmlia2 med ny solid hjemmekamp!

Laget i dag var følgende 11: Abigail (keeper), Thomas, Espen, Lucas, Niklas, Patrick (kaptein), Miguel, Kim, Anders Lie, Anders Sharma, Andreas (comeback). Ca 20 tilskuere.

Holmlia vant bortekampen solide 16-6. I dag så vi mye morsomt angrepsspill utover i kampen inkludert kombinasjoner og fine langskudd. I tillegg en Holmlia keeper som stengte buret de to siste periodene!

Holmlia var med fra start i dag og tok ledelsen etter 2.02 ved Niklas (assist Miguel). Det ble 2-0 etter 5.32 ved yngstemann, guttespiller Lucas, assist Andreas, og 3-0 etter 15.30 ved Kim (assist Andreas). Bjølsen slapp til en gang i kampen og det var etter 19.46 ved Espen Iversen. Omgangsresultat 3-1 til Holmlia.

Holmlia spillet satt bedre og bedre utover i kampen. Holmlia la på til 4-1 etter 2.39 av andre periode ved Niklas (assist Patrick). Det ble 5-1 etter 7.18 ved Thomas (assist Anders Sharma). Espen satte 6-1 på et flott langskudd etter 10.59 (assist Andreas), og samme mann la på til 7-1 etter 17.48. 4-0 i 2. periode og solide 7-1.

Skulle Holmlia nå roe ned, nei det ble stadig økt trykk mot mer og mer slitne Bjølsen spillere. Kun 16 sek av 3. periode hadde gått da Anders Lie satte 8-1 (assist Andreas). kun halvminuttet senere var det 9-1 ved Thomas (assist Anders Sharma). 10-1 satte Andreas etter 4.22 (assist Kim). 10 måls seieren fra forrige kamp mot Bjølsen ble tangert 25 sekunder (!) senere med langskudd fra kaptein Patrick (assist Niklas) og dermed 11-1. Gutta malte på og Bjølsen hang virkelig i tauene. 12-1 etter 8.13 ved Thomas (assist Niklas). Holmlia røk på en to minutter etter 12.37 men hadde god kontroll. De siste 5 minuttene var det jevnt press mot Bjølsen buret. Andreas var tydelig sulten på både mål og poeng og han satte Holmlias nr 13 (assist Kim) etter 15.32, og nr 14 etter 16.26 (assist Anders Lie) og sin nr 3 for dagen. I tillegg hadde Andreas hele fire assist, så bra comeback! Festen ble avsluttet med nr 15 etter 18.05 ved Anders Sharma (assist Miguel).

Selv om spenningen i kampen forsvant fort, var det festlig for hjemmepublikum!

H2 har ny hjemmekamp, nå mot Bækkelaget2 lørdag 12.3 kl 1630. Neste match for H1 er terminfestet til lørdag 12.3 borte mot Monolitten.

Referat ved Rune Eriksen

Kampreferat H2: Holmlia2-Lyn3 13-7 (4-3, 5-2, 4-2)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 4. Mar 2022

Holmlia2 fulgte opp borteseier mot Lyn 27.2 med hjemmeseier i returoppgjøret torsdag 3. mars!

Laget i dag var følgende 10: Abigail (keeper), Thomas, Espen, Simen, Niklas (comeback!), Patrick (kaptein), Miguel, Kim, Anders Lie, Anders Sharma. En håndfull tilskuere fulgte kampen.

Holmlia har kommet tidlig bakpå noen kamper denne sesongen, så også i denne matchen både i 1. og 2. periode. Lyn scoret to ganger før Holmlia "ble med". 0-1 etter 2.58 ved Leif Blom og 2-0 etter 3.09 ved Oskar Strandroth. Holmlia fikk etterhvert mer kontroll på spillet, og reduserte til 1-2 ved kaptein Patrick etter 4.27 på et flott skudd (assist Miguel). Kun 13 sek tok det for Holmlias andre mål satt i kassa. Denne gang ved Niklas ("comeback-kid"), med assist fra Thomas. Holmlia tok mer kommandoen i kampen og økte til 3-2 etter 7.27 ved Thomas (assist Anders Sharma) og 4-2 etter 10.13 ved Niklas (assist Thomas). Lyn reduserte under minuttet etter til 4-3 ved Oskar. Dette ble også perioderesultatet.

Da slappet Holmlia av med ledelse..... Lyn slappet ikke av og hjemmepublikum lurte på hva som skjedde når det ble først 4-4 etter 1.05 ved Kristine Haug og 4-5 ved Anders Lindvik minuttet etter. Holmlia slo heldigvis tilbake 8 sekunder senere (!!!) og 5-5 ved Kim (assist Simen), og var eneste lag med nettkjenning resten av perioden. Holmlia rullet nå opp flere gode angrep og kunne godt fått flere mål. Det ble 6-5 etter 3.26 nok en gang ved Kim (assist Anders Lie). 7-5 ble satt av Simen (assist Kim) etter 10.29, og 8-5 kom etter 13.29 ved Anders Sharma (assist Thomas). Periodens siste mål kom etter 16.17 ved Thomas. Perioderesultat 5-2 til Holmlia og 9-5 totalt.

3. periode startet bra med Holmlia mål nr 10, som kom etter 1.13 ved Niklas (assist Thomas). Men det går fort i Innebandy og Lyn reduserte to ganger etter 1.39 og 7.01, og hadde litt "heng". De fikk også muligheten i overtallsspill da Holmlia pådro seg to 2-minuttere på rad etter 7.33 og 9.43, men ingen Lyn utelling heldigvis. Da gikk kanskje lufta litt ut av Lyn? Holmlia kjørte på slutten med flere flotte angrep, og satte tre i kassa uten svar fra Lyn. 11-7 ved Anders Lie etter 15.23 (assist Patrick). Det ble 12-7 ved Anders Sharma etter 17.07 (assist Thomas). Holmlia satte til slutt 13-7 ved Niklas under minuttet før slutt (assist Espen).

Kampen var spennende lenge, men Holmlia hadde bra kontroll i 2. halvdel.

Neste match for H2 er hjemme mot Bjølsen lørdag 5.3 kl 1500. H1 neste motstander trakk seg fra kampen så Holmlia vant på WO og topper med det sin avdeling i skrivende stund. Neste match for H1 er nå terminfestet til lørdag 12.3 borte mot Monolitten.