Holmlia-Bærums Værk/Hauger hvit (BVH) 2-4 (1-0, 0-2, 1-2).

Postet av G17 den 5. Des 2016

Holmlia-Bærums  Værk/Hauger hvit (BVH) 2-4 (1-0, 0-2, 1-2).

Laget i dag: Martin S. (kaptein), Martin H., Herman, Petter, Per-Helge,  Aksel, Christian, Patrick, Alexander, Henrik, Anselm dvs 11 gutter i dag.

Nytt oppgjør mellom Holmlia og Bærums Værk Hauger (BVH): Denne gangen mot  BVH1 (hvit), som har åpnet sesongen sterkt og kun har tre baklengs på sine fire første kamper og er ubeseiret.

Holmlia startet kampen bra med høyt tempo og innsats. Det var fortjent da  Holmlia satte 1-0 ved Petter etter flott framspill fra Henrik. Godt spill av lagene gjennom omgangen men ingen flere mål. Heller ikke Holmlia to minutter  etter 11. minutter ble omsatt i mål.

I andre periode kommer BVH mer inn i kampen og legger et visst press på  Holmlia, som på sin side jobber bra og har flere gode kontra angrep. I andre  omgang så vil ikke ballen i mål fra Holmlia, men Bærum setter to etter 4.32 og  1045 og det står 2-1 til bortelaget etter to perioder.

Det er match! Holmlia gutta får dessverre en dårlig start på tredje periode da Bærum gjør  3-1 etter 33 sekunder. Bærum får nok et mål etter 8 minutter og  det ser  vanskelig ut. Holmlia gir imidlertid ikke opp og har flere sjanser på slutten av  kampen, og Alexander setter da 4-2 etter 9.57. Bærum får en spiller utvist etter  12.48 og Holmlia fortsetter å skape sjanser, men mål blir det ikke så siste  periode ender 1-2 og 2-4 totalt. Gutta sto på til slutt mot en meget god motstander som reiste fra Holmlia  med 40 % flere baklengsmål en da de kom......

Vi på tribunen er fornøyd med  innsatsen og gleder oss til neste kamp som er noen minutter biltur unna på  Ekeberg skole for bortekamp søndag 18.12 mot tabellnabo Bækkelaget.