10. seriekamp: Vålerenga-Holmlia

Postet av G17 den 7. Mar 2016

10. seriekamp: Vålerenga-Holmlia 1-12 (1-2, 0-4, 0-6), søndag 6. mars 2016 i Teglverkhallen

Følgende 9 gutter stilte i dag: Henrik M., Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Alexander, Christian, Alex, Anselm. Vålerenga hadde også 9 spillere i dag.

Det nærmer seg slutten av sesongen. Vålerenga, som vi ikke har møtt før i seriespill, tok i mot oss i en flott ny flerbrukshall. Hvorfor ikke bygge flere slike Oslo kommune? Før kampen lå Vif på 3. plass med 12 poeng, mens Holmlia holder en klar 2. plass med 21 poeng. Til tross for litt forsiktig start så må Holmlia sies å ha full kontroll og vant fortjent 12-1. Spillet ble bedre og bedre utover i kampen for Holmlias del. Keeper for dagen, Alex, ble ikke satt på for store prøver i dag og tok det meste som kom.

I første omgang kjører Holmlia gutta seg fast i forsvaret og pasningsspillet sitter ikke. Tempoet er også lavere en kamper tidligere. Kaptein Martin har likevel ladet kanoen i dag og starter sin scoringsrekke etter 1.50 og 1-0 til Holmlia. Petter gjør så 2-0 etter 5.20. Så ble det ikke flere Holmlia bål i den omgang, men en liten glipp i Holmlia forsvarer gjør at Vif reduserer til 1-2 etter 13.50 og det ble også periode resultatet.

Jeg hørte ikke hva treneren sa, men Holmlia bedret spillet i 2. periode. Flere pasninger og mer spill. Kaptein Martin var igjen frampå til 3-1 ettter 1.50 med assist fra Henrik. Martin setter sitt hat trick etter 3.20 og 4-1. Denne gangen med assist fra Anselm. Så fikk Holmlia ven 2 minutter fulgt av en 2 minutter til en Vif spiller og påfølgende straffeslag til Holmlia. Ingen resultater i denne perioden. Kaptein Martin slapp stadig til med skuddene sine i dag og det ble 5-1 etter 9.29. Denne gangen assist fra Chrstian. Oliver la på til 6-1 etter flott spill og forarbeide av Petter, og dette ble perioderesultatet.

I tredje periode økte Holmlia tempoet noe og samspillet satt enda bedre. I starten av perioden skjedde ting raskt. Først gjorde kaptein Martin nr fem for dagen og 7-1 etter 38 sekunder før Petter gjør 8-1 etter 1.32. Nesten rett fra avslag vipper Henrik ballen til kaptein Martin som setter hattrick nr 2 og 9-1 etter 1.35. Henrik noterer nok en assist etter 1.50 der han spiller fram Anselm og 10-1. Henrik gjør sin 5. assist for dagen etter 8.23 der Per-Helge gjør 11-1. Endelig får dagens assistkonge, Henrik sitt mål, og Holmlia gjør 12-1 etter 12.10. Dene gangen assist fra Martin. Gutta spilte seg stort opp utover og tredje periode var mer godt gammelt Holmlia merke i denne sesongen.