Postet av G17 den 14. Jan 2016

6. seriekamp: Lillestrøm-Holmlia 1-20 (0-7, 0-6, 1-7), søndag 10. januar 2016

Følgende 13 gutter stilte i dag: Henrik. M., Amin, Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Aksel, Christian, Herman, Martin H.

Lillestrøm hadde 11 spillere.

Holmlia vant solid over Lillestrøm i fjor. I dag var målet at flest mulig av Holmlia gutta skulle på scoringslista. 9 av 12 utespillere laget mål og det ble en solid seier hvor Lillestrøm sin gode keeper sto i veien for en veritabel Holmlia kanonade. Hun stoppet flere ti-talls skudd.

M

ulig at Holmlia gutta trodde dette ble lett match, men en god Lillestrøm keeper og et tett forsvar gjorde at det tok tid før Holmlia kom til. Kaptein Martin var den første Holmlia spiller som fikk ballen forbi keeper etter 2.53 og 1-0. Så ble det mål seks sekunder senere (!) hvor Anselm spilte fram Bence og 2-0. Deretter kjørte Holmlia seg litt fast mot god keeper og et hardt jobbende forsvar og vi måtte til 8.17 før kaptein Martin spilte fram Alexander og 3-0. Men så fikk Holmlia fart på ballen. Samspill gutter! Det ble 4-0 ved Petter eter 10.10 med assist fra Per-Helge. 5-0 etter 11.32 da Henrik fant Bence. 6-0 etter 13.09 ved Herman etter pasning fra Oliver og endelig 7-0 etter 13.43 ved Petter, som ble perioderesultatet.
Da var vi igang og fem av gutta hadde nå notert seg for mål.
I andre periode brukte Holmlia igjen litt tid for å overliste Lillestrøm keeper. Bence ble førstemann etter 2.55 og 8-0, før Petter la på til 9-0 etter 5.55 etter framspill fra Herman. Det var Petter sitt mål nr tre for dagen og dermed hat trick. Så ble Per-Helge Holmlia gutt nr seks til å score etter 7.14 etter assist fra Petter og det sto 10-0. Bence noterte sitt hat trick med sin scoring nr 3 etter 8.44 og det sto 11-0. Igjen ble det noen minutter uten mål før Petter igjen var frampå og 12-0. Denne gangen etter framspill fra Aksel. Andre omgang ble så avsluttet med et flott mål fra Amin som i dag spilte sin tredje kamp. Framspillet kom fra Per-Helge. 13-0 etter 3. periode, og sju av Holmlia gutta var notert med mål.
Klart for tredje periode: Som de to andre periodene tok det litt tid for Holmlia å komme igang og det sto 2.44 før Henrik ble Holmlia gutt nr 8 til å score i dag og 14-0. Sju sekunder senere snappet en Lilllestrøm spiller ballen fra Holmlia forsvaret og satte en redusering etter stor jubel fra hjemmesupportere og 1-14. Det tok da noen minutter før “Holmlia toget” kom igang igjen. Herman satte standarden for sluttspurten og 15-1 etter 6.17. Kaptein Martin spilte gjennom Per- Helge etter 7.34 og det sto 16-1. Vi øynet 20 mål i dag, og det ble det jo. Anselm ble Holmlia gutt nr 9 på scoringslista i dag etter 10.45 etter assist fra Bence. 18-1 ble det ved Henrik etter 10.49 altså fire sekunder (!!!) senere. Herman var virkelig i slag i dag og fullførte sitt hat trick etter 13.16 etter framspill fra Oliver, før Petter avsluttet målkalaset etter 14.44 etter assist fra Per-Helge. 20-1 til Holmlia.
Hvor mange sjanser hadde Holmlia? Vanskelig å si, men det var flere ti talls skudd på keeper og flere ti tallskudd utenfor mål.

Mr Donkey gikk i dag til Oliver for sine holdninger, treningsvilje og innsats over tid.

Lagledelse var Anders og Anders som coacher og Ronald og Linn som lagledere.

Neste kamp er seriekamp Holmlia-Østensjø i Holmliahallen 16.1 kl 1400.

Bilde: Publikum takkes etter ny seier.