Holmlia - OSI 6-2.

Postet av Damer den 30. Nov 2015

Med kun en kamp spilt den siste måneden er det ingen tvil om at Holmlias Dame I er sultne på litt mer kamp og spenning. Denne gangen møter de OSI som per i dag ligger på annen plass i serien. Vi lar oss ikke skremme av den grunn og tar godt i mot motstanderne på hjemmebane.

Første omgang går litt trått og OSI tar ledelsen med både et og to mål. Holmlia har en scoring, men denne blir dessverre annullert. Vi blir hengende litt bakpå og trenger litt motivasjon. Første periode ender 0-2 til OSI.

I andre omgang går det bedre for Holmlia, det går ikke mer en minuttet før Belinda setter et pent mål uten ass. De sier at mye vil ha mer og det beviser Holmlia. I løpet av de 6 første minuttene av andre periode scorer vi 3 mål og tar over ledelsen. I tillegg til Belinda sin scoring så scoret Victoria med ass fra Daniela og Daniela med ass fra Kaja Jr. Vi har både ledelsen og overtaket på kampen. Resultatet etter andre periode er 3-2 til Holmlia.

Til tross for ledelsen jobber vi fremdeles veldig bra og er kjempe ivrige på å få poeng på tabellen. Ikke mer enn tre minutter ut i tredje omgang setter Victoria nok et mål med ass fra Umera. Under minuttet etter viser Tarjer at hun ikke kan være noe dårligere og setter enda et mål for Lia, denne gangen også med ass fra Umera.
Kampen ender med 6-2 etter at Fizzah setter et velfortjent mål med ass fra Victoria.

I dag viste vi at all treningen har kommet godt med og vi spiller veldig godt sammen som lag. Vi gjør mye riktig som fører til at vi får alle disse sjansene, setter mål og vinner kampen overlegent. Gratulerer så mye til alle for en kjempe god innsats!

Neste dame 1 kamp spilles mot Tunet hjemme i løvens hule Lørdag 12.12.2015 kl 16.30.