Kampreferat Jenter 17

Postet av Line Murud Andersen den 3. Nov 2020

Holmlia jenter 17 møtte Sarpsborg jenter 17 lørdag 31.10. Holmlia jenter 17 fikk høsten 2020 tilført noen jenter fra tidligere jenter 15 og består pr oktober 2020 av 17 jenter fra 14-19 år. Sarpsborgjentene hadde med en covid-19 tilpasset supportergjeng, mens Holmlias supportere, foruten en stk pappa, fulgte med på live.

Holmlia var revansjelystne etter tap mot Sarpsborg i NM i Stavanger i januar, og stilte med 15 av 17 jenter. Valget falt på å spille med formasjonen 2-2-1 som er nytt for sesongen. Dette viste seg å være en smart strategi for etter 1 minutt og 23 sekunder setter bekken Ina-Sophie standarden da hun skyter mål fra midtbanen etter assist fra løper Husna. Ganske nøyaktig 2 minutter etter setter senterspilleren Ane kampens andre mål.

Sarpsborgjentene overraskes kanskje litt over at mesteparten av spillet forgår på deres banehalvdel og overraskes i hvert fall over bekken Kajas mål som kommer fra midtbanen etter 9 minutter. Holmliajentene hadde nok også forventet mer motstand når de smilende avslutter første periode, og trener Kim roser jentene ved å beskrive hvordan han får gåsehud av spillet deres.

I andre periode forsøker Sarpsborg å sette opp tempoet og fyrer av mot Hannah som står fjellstøtt som keeper for Holmlia. Alt i alt er også dette en fin periode for Holmlia når Ane etter ett minutt og 21 sekunder skårer kampens tredje mål etter assist fra løper Emma.

Tredje periode starter dermed 3-0 til Holmlia. Det er tydelig at Sarpsborg virkelig drar på når de skårer etter seks minutter. Dette skremmer ikke Holmlia mer enn Halloween, de får beskjed om å holde roen og viser seg fram fra sin beste side. Etter 8 minutter skårer Sarpsborg sitt siste mål som også blir kampens siste mål selv om Holmlia tar time out når det er 2 minutter igjen av kampen.

Dette var rett og slett en veldig morsom kamp der Holmlia virkelig fikk vist seg fram. Jentene skulle dagen etter spille en kamp som var omberammet, og gikk dermed inn i uke 45 med to kamper i beina.