Kampreferat G13 - Søndag 1. November 2020

Postet av Line Murud Andersen den 2. Nov 2020

Bækkelaget – Holmlia, 4-5 (2-2,2-1,0-2)

Sesongens første seier i en kamp som inneholdt mye, deriblant strafferedning, god laginnsats og en herlig sluttspurt.

Holmlia møtte et Bækkelaget som, i likhet med dem selv, hadde starta sesongen med tap. Kampen var dermed prega av to lag som veldig gjerne ville ha høstens første poeng. Det er ikke uvanlig at Holmlia G13 slipper inn et tidlig mål, men denne ettermiddagen medførte det ikke at humøret eller innsatsen sank. Kampen hadde kanskje ikke veldig mye finspill, men begge lag ga alt. Etter første omgang sto de 2-2 på tavla. Da hadde vi også vært igjennom en straffe imot, som keeper Matteus Reite redda kontrollert. Han sto for øvrig en god kamp, med flere gode redninger.

I andre omgang var Bækkelaget litt bedre til å avslutte, og klarte å gå opp i en ledelse 4-3. Det resultatet ble stående i over et kvarter, før Holmlia fikk til en imponerende sluttspurt med to scoringer i kampens to siste minutter.

Holmlia G13 har i sine to første kamper spilt bedre enn de gjorde i fjorårets sesongstart, så vi håper på flere sterke resultater utover høsten.

Vi nevner de som sto for Holmlias mål og assist, sjøl om hele laget bør takkes. Spillere i alle posisjoner gjorde det mulig å få med seg seier hjem.