2. runde i regioncupen: GIF(Gjelleråsen)-Holmlia

Postet av G17 den 25. Jan 2016

Kaptein Martin og gutta takker for kampen i Romsåshallen.

Fornøyde trenere i dag: Anders & Anders.

2. runde i regioncupen: GIF(Gjelleråsen)-Holmlia 1-5 (0-2, 1-2, 0-1), søndag 24. januar 2016 i Romsåshallen.

Følgende 15 gutter stilte i dag: Henrik. M., Amin, Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Aksel, Christian, Herman, Martin H., Alex (debutant) og Martin K. (comeback). GIF hadde 11 spillere.

I dag stilte Holmlia med en debutant samt et comeback fra Martin K. Det var nesten to år siden Martin K. spilte sin forrige seriekamp. Holmlia stilte dermed nær tre rekker mot GIF sine to rekker. Holmlia var klar over at GIF var et godt lag og at det måtte jobbes skulle vi komme i nærheten av seier. Gutta svarte med å spille årets match, og avansement til 3. runde er et faktum!

Holmlia kjørte på fra start med flere fine angrep og etter 47 sekunder så spilte Petter fram Per-Helge og det sto 1-0 til Holmlia. Holmlia trykket videre på utover i omgangen, og etter 4.43 så ble det 2-0 ved Bence etter forarbeid fra kaptein Martin S. Holmlia gutta jobbet hardt og en god keeper tok det som kom gjennom forsvaret, slik at 2-0 til Holmlia ble perioderesultatet.
I andre periode kom GIF til farlige sjanser og etter 4 minutter smalt ballen i stanga. Det ble også da redusering til 1-2 etter 5.11. Holmlia supporterne ble litt urolige, men så meldte Petter seg på. Etter 8 minutter så blir han spilt gjennom av kaptein Martin og dermed 3-1, og 50 sekunder senere finner Per-Helge Petter og dermed 4-1. GIF ga seg ikke, og vi noterte et nytt stolpeskudd etter 14 minutter, men flere mål ble det ikke i den perioden og 4-1 til Holmllia.
I tredje periode fortsatt GIF litt slik som de avsluttet andre, med gode angrep som som regel ble stoppet av forsvar og en god keeper. Men Holmlia svarte med raske kontra og også på den siden av banen sto en god keeper i veien for mye. Nytt stangskudd etter 8 minutter før det Holmlia får en 2 minutter etter 8.10. Holmlia rir av stormen i undertall. Men GIF får et nytt stopleskudd etter 12.30, før det er deres tur til å få to minutter. Holmlia klarte ikke å utnytte overtallet, men til gjengjeld så satte kaptein Martin Holmlias 5. etter 13.51 og kampen var avgjort.
I dag så vi kjemping, gode angrep, godt samspill og et Holmlia lag som ville vinne. Det er bra gutter. Det blir nok minst like tøff motstand i 3. runde av regioncupen!
Mr Donkey gikk i dag til Petter for god innsats i denne og tidligere kamper.

Lagledelse var Anders og Anders som coacher og Ronald og Linn som lagledere.