Holmlias løvinner er med så her er det bare å følge med så dukker Fizzah, Camilla og Anita opp på skjermen etter hvert, hvilken episoden er bare å vente å se🦁

Hva foregår i garderoben før kamp, i pausen og etter kamp? Hva blir sagt og hvordan er stemningen? På innsiden av garderobedøren utspiller hele følelsesregisteret seg, alt fra skuffelse, kjefting og nederlag til ekstase, glede og samhold mellom mennesker som har en felles lidenskap. Det blir dokumentere dette ved at TV3 er flue på veggen.

Vålerenga- Holmlia 7-8.

Postet av Damer den 14. Mar 2017

Vårt 1.divisjonslag damer innebandy stod i går for en snuoperasjon av det svært dramatiske slaget. Vålerenga ledet stort sett hele kampen, på det meste med 4 mål etter en heller svak kamp av våre damer.

Da kampen nærmet seg slutten hadde fortsatt hjemmelaget en "trygg" ledelse. Ca 1.15 før slutt reduserer Holmlia til 7-6. Holmlias damer gir seg ikke, tar ut keeper og sp...iller 6 mot 5, og 5 sekunder før slutt kommer utligningen, 7-7. Men undrenes tid er fortsatt ikke forbi. Fra duellpunktet går damene rett i angrep igjen og scorer utrolig nok seiersmålet et halvt sekund før sluttsignalet lyder!

Som tilskuere er det ikke ofte man er vitne til et slikt drama. På 5 sekunder har man altså sett at nederlag blir til seier.