Holmlias løvinner er med så her er det bare å følge med så dukker Fizzah, Camilla og Anita opp på skjermen etter hvert, hvilken episoden er bare å vente å se🦁

Hva foregår i garderoben før kamp, i pausen og etter kamp? Hva blir sagt og hvordan er stemningen? På innsiden av garderobedøren utspiller hele følelsesregisteret seg, alt fra skuffelse, kjefting og nederlag til ekstase, glede og samhold mellom mennesker som har en felles lidenskap. Det blir dokumentere dette ved at TV3 er flue på veggen.

Vålerenga- Holmlia 7-8.

Postet av Damer den 14. Mar 2017

Vårt 1.divisjonslag damer innebandy stod i går for en snuoperasjon av det svært dramatiske slaget. Vålerenga ledet stort sett hele kampen, på det meste med 4 mål etter en heller svak kamp av våre damer.

Da kampen nærmet seg slutten hadde fortsatt hjemmelaget en "trygg" ledelse. Ca 1.15 før slutt reduserer Holmlia til 7-6. Holmlias damer gir seg ikke, tar ut keeper og sp...iller 6 mot 5, og 5 sekunder før slutt kommer utligningen, 7-7. Men undrenes tid er fortsatt ikke forbi. Fra duellpunktet går damene rett i angrep igjen og scorer utrolig nok seiersmålet et halvt sekund før sluttsignalet lyder!

Som tilskuere er det ikke ofte man er vitne til et slikt drama. På 5 sekunder har man altså sett at nederlag blir til seier.

Takk damer for underholdningen!

Løvinnenes siste kamp for sesongen!!

Postet av Damer den 7. Apr 2016

Kom å se på Løvinnenes siste kamp for sesongen da de har tenkt å vise Asker hvordan man skal spille innebandy. Samtidig ønsker Holmlia Innebandy gratulerer Løvinnene med en god tredje plass for sesongen 2015/2016.

Kampen går på fredag 08.04.2016 kl:19:30.

Årets siste kamp for damene.

Postet av Damer den 27. Des 2015

Lørdag 19.desember spilte Holmlias damelag årets siste kamp hjemme mot Gjerdrum. I motsetning til gjestene som var kun en rekke pluss målvakt, stilte Holmlia med tre fulle rekker, to målvakter og en klar målsetning om høyt tempo og korte bytter. Alle rekkene skulle spille like mye, og det samme gjaldt for målvaktene. Denne kampen skulle Holmlia vinne!

Etter et og halvt minutt kom kampens første mål, - til gjestende lag Gjerdrum. Ikke helt i henho...ld til plan, men arbeidsuhell kan skje selv for de beste. Noen minutter senere ordnet Fizzah 1-1, Holmlia var på sporet igjen! Da det kort tid etter ble 2-1 ved Tarjer, var det bare slik det skulle være, men jommen slo Gjerdrum tilbake, 2-2. Ikke nok med det, et minutt senere ble det nok et mål til Gjerdrum og de ledet kampen 2-3. Drøyt et kvarter ut i første periode utliknet Daniela til 3-3, og derfra og inn ga Holmlia aldri fra seg ledelsen igjen.

Flere og flere spillere meldte seg på, og til slutt hadde 10 forskjellige spillere sørget for 15 mål til Holmlia. Det ble jobbet godt på returer, og mange mål kom da også som et resultat av dette. To mål må likevel nevnes: Camillas 7-4 og Lines 11-7. Camilla satte som hun pleier, et skudd i krysset, og på frislag skjøt Line ballen rett i mål fra midtbanen.

Eneste skår i gleden var at Daniela fikk en kjenning i kneet sitt i andre periode. Linda benket derfor seg selv før tredje periode slik at det ble spilt med kun to backpar, og fikk ikke vært med på målkalaset det siste kvarteret (fem av Holmlias mål kom i den perioden).

På forhånd var målsetningen høyt tempo og korte bytter = tomatrøde fjes. Da sluttsignalet gikk, kunne alle konstatere at Holmlias damelag gikk rett inn i rollen som tomatrøde julekuler. Og da var det på tide å ta juleferie, god jul!

Poeng Holmlia: Tarjer 3+1, Kaja Beate 2+1, Victoria 2+1, Jona 2, Line 1+2, Fizzah 1+1, Daniela 1+1, Camilla 1+1, Stine 1+1, Kaja 1+0, Umera 0+2, Dima 0+1, Belinda 0+1

Holmlia -Gjerdrum 15-7.

Holmlia - OSI 6-2.

Postet av Damer den 30. Nov 2015

Med kun en kamp spilt den siste måneden er det ingen tvil om at Holmlias Dame I er sultne på litt mer kamp og spenning. Denne gangen møter de OSI som per i dag ligger på annen plass i serien. Vi lar oss ikke skremme av den grunn og tar godt i mot motstanderne på hjemmebane.

Første omgang går litt trått og OSI tar ledelsen med både et og to mål. Holmlia har en scoring, men denne blir dessverre annullert. Vi blir hengende litt bakpå og trenger litt motivasjon. Første periode ender 0-2 til OSI.

I andre omgang går det bedre for Holmlia, det går ikke mer en minuttet før Belinda setter et pent mål uten ass. De sier at mye vil ha mer og det beviser Holmlia. I løpet av de 6 første minuttene av andre periode scorer vi 3 mål og tar over ledelsen. I tillegg til Belinda sin scoring så scoret Victoria med ass fra Daniela og Daniela med ass fra Kaja Jr. Vi har både ledelsen og overtaket på kampen. Resultatet etter andre periode er 3-2 til Holmlia.

Til tross for ledelsen jobber vi fremdeles veldig bra og er kjempe ivrige på å få poeng på tabellen. Ikke mer enn tre minutter ut i tredje omgang setter Victoria nok et mål med ass fra Umera. Under minuttet etter viser Tarjer at hun ikke kan være noe dårligere og setter enda et mål for Lia, denne gangen også med ass fra Umera.
Kampen ender med 6-2 etter at Fizzah setter et velfortjent mål med ass fra Victoria.

I dag viste vi at all treningen har kommet godt med og vi spiller veldig godt sammen som lag. Vi gjør mye riktig som fører til at vi får alle disse sjansene, setter mål og vinner kampen overlegent. Gratulerer så mye til alle for en kjempe god innsats!

Neste dame 1 kamp spilles mot Tunet hjemme i løvens hule Lørdag 12.12.2015 kl 16.30.