G14 Innebandy i Slora hallen 29.1.17: Strømmen2-Holmlia 3-3 (1-0, 1-3, 1-0).

Postet av G17 den 31. Jan 2017

Laget i dag: Martin S., Henrik, Aksel, Per-Helge, Christian, Patrick (kaptein), Alexander, Petter Hauge, Anselm, Bence dvs 10 gutter.

Med en hard kamp i beina fra i går skulle Holmlia opp mot Strømmen, som kun hadde tapt en av sine kamper så langt i sesongen. Det så ikke slik ut på banen. Holmlia spilte en ny god kamp og borteseier ville ikke vært ufortjent etter spill og sjanser!
Ved noen anledninger i år har Holmlia hatt litt problemer med å være skjerpet fra start. Så også i dag og Strømmen gjorde 1-0 etter 40 sekunder av kampen. Bortepublikum ante uråd, men Holmlia rullet fram sjanse på sjane i første omgang og bare en god Strømmen keeper sto i veien for utligningen.

Andre periode begynte som den første sluttet med et opplagt Holmlia lag og bare 16 sekunder ut i omgangen spiller Per-Helge fri Petter og 1-1. Etter 2.56 går Holmlia opp i ledelsen ved Anselm. Holmlia fortsetter trykket med bla stolpeskudd, men det er Strømmen som scorer og 2-2 etter 6.32. Holmlia svarer nesten umiddelbart ved Martin etter 7.12. Omgangen ender 3-1 til Holmlia og ledelse 3-2 i kampen!

I tredje periode er igjen Holmlia ikke helt med i starten og Strømmen utligner etter seks sekunder! Både Holmlia og Strømmen hadde sine sjanser i resten av perioden, med Holmlia klart flest, men flere mål ble det ikke. Bortesupporterne er likevel kjempefornøyde med gutta i dag, og vi gleder oss allerede til bortekampen mot Gjerdrum 11.2.
Mr Donkey gikk til Henrik (keeper).
Lagledere i dag var trenerne Anders, Anders og Kim.
(Tekst: Rune Eriksen)

G14 Holmlia-Fet 2 5-4 (3-2, 1-1, 1-1).

Postet av G17 den 29. Jan 2017

Laget i dag: Martin S., Martin H., Herman, Per-Helge, Christian, Patrick (kaptein), Alexander, Petter Hauge, Anselm, Bence dvs 10 gutter.

Holmlia tok helt fortjent sin tredje seier for sesongen i en spennende kamp mot Fet2.
Fet2 lå på plassen foran Holmlia på tabellen så det lå an til en jevn match. Holmlia kom godt i gang denne kampen og tok ledelsen etter 2.56 ved Petter (assist Herman). Fet2 utlignet etter 8.47 og 1-1 før Martin S. først gjorde et solo raid, mistet ballen, vant den igjen og satte 2-1 etter 10.41. Igjen utlignet Fet så det står 2-2 etter 11.35, men Patrick spiller fram Petter som scorer etter 14.23, og det står 3-2 til Holmlia etter første periode.

I andre periode bølger spillet fram og tilbake. Holmllia har flere farlige angrep inkludert stangskudd. Fet setter likevel omgangens første mål og utligning etter 9.39. Like før slutt i omgangen får Petter tak i ballen og setter full fart mot Fet målet. Han blir ulovlig taklet og det blir to minutters utvisning på Fet spiller og straffeslag. Patrick tar straffen og finter ut keeper og det står 4-3 til Holmlia etter to perioder. Patrick lar seg ikke forstyrre av noen bortesupportere som prøver å psyke han ut! Sterkt gjort!

Gutta er nok enda mer på hugget for seier etter dette, men etter 4.14 i 3. periode utligner Fet. Holmlia svarer etter 5.55 ved Herman (Petter med assist) og 5-4 til Holmlia. Begge lag har sjanser mot slutten av kampen, men Holmlia har nok de største. Kampen ebber ut med 5-4 og en Holmlia seier som smakte godt! Noen av oss på tribunen fikk meget høy puls etterhvert, men vi overlevde og er stolte av gutta i dag!

Hele laget jobbet godt for hverandre i dag og bestemannsprisen går til alle gutta!

Lagledere i dag var Linn og trener Anders.

​Holmlia-Asker 1-9 (0-5, 0-1, 1-3).

Postet av G17 den 20. Jan 2017

Laget i dag: Martin S. (kaptein), Martin H., Herman, Per-Helge, Aksel, Christian, Patrick, Alexander, Henrik, Anselm, Bence dvs 11 gutter.

Tøff start på nyåret mot topplaget Asker som sto ubeseiret med kun 4 baklengsmål før dagens kamp.
Her må vi være skjerpet fra start, men Holmlia kom dessverre skjevt ut og det sto 2-0 til Asker etter under 2 minutter.

Det kom to mål til før vi så 11 minutter på tavla og 4-0. I slutten av kampen ble Per-Helge taklet hardt. Skulderskaden satte han ut av spill i resten av kampen dessverre. Asker fikk inn nok et mål og 5-0 ble perioderesultatet. I 2. og 3. periode fungerte det bedre for Holmlia. Gutta kom til sjanser, men det var Asker som fikk utelling også i andre periode med et sent mål. I 3. periode fortsatte Holmlia å nærme seg mål og etter 5.26 reduserte Martin S. til 1-7 ved et flott langskudd. Holmlia var nå bra med men slapp Asker til to ganger så perioden endte 1-3 og det ble hele 1-9 totalt mot den ubestridte serieleder Asker.
Asker mente Holmlia var det beste laget de hadde møtt til nå så det får gutta ta med seg videre. Gutta viser at de kan, og det er gøy og se. Neste kamp er hjemmekamp mot Fet2 om tre uker. Dagen etter er det tur til Slorahallen og kamp mot Strømmen2.

Mr Donkey gikk til Aksel.

Lagledere i dag var Linn og trenere Anders, Anders og Kim.

Da er vi halvveis !!

Postet av G17 den 6. Jan 2017

Bildet viser gutta med trenere etter gårsdagens kamp I Ekeberg flerbrukshall.

Holmlia står med seks poeng etter høstens fem seriekamper, og det gir en 7. plass av 12 lag. Vi har laget 29 mål så langt.

Gutta spiller i G14 klassen (G02), men de fleste gutta er G03. Mange av motstandere har G02 lag, men noen har også blandende årsklasser som Holmlia.

Første hjemmekamp på nyåret går mot Asker i Holmliahallen lørdag 7. januar.

Guttas siste seriekamp i år

4. søndag i advent spilles guttas siste seriekamp i år. Etter et knapt tapt i forrige kamp tenker nok gutta å avslutte sesongen med stil på Ekeberg skole mot Bækkelaget. Vår nærmeste "Innebandynabo", Bækkelaget, er også tabellnabo på 5. plass med 13 poeng på seks kamper, mot Holmlia sine seks poeng på fire kamper. Tre poeng til Holmlia og vi er med i kampen om 5. plassen. Holmlia sine to tap i seriespillet så langt har kommet mot to av de tre ubeseirede lagene i serien.

Tekst : Rune Eriksen