G14 Innebandy i Ski hallen 17.3.17: Ski-Holmlia 7-13 (2-4, 1-2, 4-7).

Postet av G17 den 18. Mar 2017

Laget i dag: Petter U., Martin H., Martin S., Aksel, Per-Helge, Patrick (kaptein), Alexander, Petter Hauge, Anselm, Bence dvs 10 gutter.

Holmlia sikret en ny seier i Innebandy. Denne gangen over Ski i sesongens siste seriekamp i Innebandy og endte da på 6. plass i årets serie med samme poengsum som nr 5 Bækkelaget dvs 19 poeng på 11 seriekamper. hele 13 av de er kapret på de siste 5 seriekampene så det kaller vi god finish!

Første omgang var et minutt gammel da Petter H. åpnet målkontoen: 1-0 etter pass fra Martin S. Det ble 2-0 etter 3.25 etter flott framspill fra Anselm til Alexander som nettet. Ski hadde noen kjappe spillere som satte forvaret og keeper Martin H. stadig på prøve. Etter 6.05 ble det redusering til 1-2. Holmlia supporternes nerver ble heldigvis roet ned kort tid etter da Patrick satte 3-1 etter 7.29 (assist Aksel). Holmlia fikk så en 2 minutter som Ski utnyttet og 2-3 etter 9.25. Med fullt lag svarte Holmlia kontant ved Anselm og 4-2 til Holmlia som også ble perioderesultatet.

Andre omgang ble resultatmessig jevnere en de tilreisende nok hadde håpet på, men Holmlia scorer først. Igjen går det knapt et minutt før Patrick setter 5-2 etter pasning fra Per-Helge. To minutter senere reduserer Ski, før Bence 30 sek senere setter 6-4. Flere mål ble det ikke i andre periode. På slutten av omgangen måtte dessverre Per-Helge ut med en skade etter en takling/hekt som medførte vridning i kne. Han var ute resten av kampen.

I starten av tredje periode fikk hjemmelagets supporterne nytt håp med redusering etter kun 17 sek og 4-6. Holmlia tok igjen og Alex satte 7-4 etter 1.42. Petter roet Holmlia nervene med 8-4 etter 3.33 (assist Martin S.), men Ski gav seg ikke. Det ble faktisk to kjappe reduseringer til 8-5 etter 4.16 og 8-6 etter 4.47. Så våknet heldigvis Holmlia. Bence tvang inn et selvmål etter 5.27 (mål via Ski keeper fra nesten død vinkel)! Men Ski svarte igjen og 7-9 etter 6.54. Så skjedde det en forvandling og resten av kampen kjørte Holmlia fram flere gode angrep og laget fire mål uten Ski kvittering. Bence satte 10-7 etter 8.20. Det ble 11-7 ved Martin S. etter 9.50. 12-7 ved Anselm med assist fra Bence etter 10.53 før Petter sprintet i fra forsvaret å satte 13-7 etter 14.41. Faktisk scoret Holmlia også samtidig som sluttsignalet lød, men det ble da ikke godkjent. Det var en bra finale på sesongen gutter!

Vi takker gutta for mange flotte opplevelser. Vi må også takke Martin Sahl som forlater Holmlia nå etter sesongslutt. Hn har vært med siden denne gruppa startet i 2011 (og før det). Han går til Tunet og vi ønsker selvsagt lykke til.

Mr Donkey gikk til Petter H.

Lagleder i dag var Linn. Trener Kim var coach.

(Tekst: Rune Eriksen)

G14 avslutter kampsesongen borte mot Ski fredag 17.3

Postet av G17 den 14. Mar 2017

Fortsetter med Innebandy:

G14 Innebandy har fått sving på spillet og har plukket mange poeng på nyåret. Gutta er faktisk ubeseiret de fire siste kampene.

Siste seriekamp går av stabelen fredag 17.3 mot Ski i Ski hallen. Med seier er de a poeng med Bækkelaget som er på 5. plass.

Selv om kamp sesongen slutter denne uka så fortsetter gutta og trene. Gutta deltar på en overnattingscup i Fredrikstad siste helga i april.

Det er plass til nye spillere født 2002-2003-2004.