G14 Innebandy i Gjerdrumhallen 11.2.17: Gjerdrum-Holmlia 2-5 (0-1, 2-2, 0-2).

Postet av G17 den 11. Feb 2017

Laget i dag: Martin S., Henrik, Aksel, Per-Helge, Christian, Patrick (kaptein), Alexander, Petter Hauge, Anselm, Bence dvs 10 gutter.

Gjerdrum lå bak Holmlia på tabellen, men kjempet bra. Holmlia hadde likevel ballen klart mest og vant en ny borteseier og står nå med 13 poeng på 9 kamper.

Holmlia hadde mye ball i kampen, men mange mål ble det ikke. Holmlia gikk opp i ledelsen etter 2.31 ved Bence og det ble med det målet i 1. periode.

I andre periode var det fortsatt Holmlia som trillet ball og Marstin S. satte 2-0 etter 1.39 med assist fra Christian. Holmlia slapp deretter Gjerdrum inn i kampen med to raske mål etter 4.36 og 5.32, men Holmlia svarte umiddelbart etter et flott angrep. Alexander satte målet med assist Henrik. 3-2 til Holmlia etter to perioder.

I tredje periode fikk Holmlia noe mer fart på ballen og satte opp fine angrep. Martin satte 4-2 etter 12.15. Alex satte til slutt sin andre for dagen etter pasning fra Bence. Seier 5-2 til Holmlia. Etter overtaket i spill burde nok Holmlia satt flere mål, men det ble tre poeng.

Det er nå to kamper igjen i seriespillet. Holmlia møter Vålerenga hjemme i Holmlia hallen 4.3 og avslutter borte mot Ski 17.3.